Adatbázisok

Jogtudor

Az ORAC Kiadó a Magyar Ügyvédi Kamara JogTudor programja keretében 2024-ben minden aktív kamarai nyilvántartott (ügyvéd, alkalmazott ügyvéd, külföldi jogi tanácsadó, ügyvédjelölt, európai közösségi jogász és a kamarai személyzet) számára, alanyi jogon, ingyenesen (a kamarai tagdíj terhére) teszi hozzáférhetővé a Jogkódex szolgáltatását.

BH Döntvénytár

Minden jogalkalmazó számára hasznos információval szolgál, hiszen 261 902 döntvény (2020. májusi állapot) található rajta, amelyek száma hónapról hónapra folyamatosan bővül.

Jogkódex Prémium

A Jogkódex Prémium az ORAC Kiadó legszélesebb tartalmú elektronikus jogi adatbázisa, melynek része a Jogkódex, valamint a Nagy Döntvénytár kiadványok teljes terjedelme, valamint egyéb tartalmak.

Újdonság

Jegyzőkódex

Az ORAC Kiadó gondozásában megjelenő elektronikus kiadvány elsősorban a helyi önkormányzatok jegyzői, aljegyzői, a helyi igazgatás dolgozói számára nyújt segítséget, biztosítva a feladatuk elvégzéséhez szükséges szakmai információs hátteret, továbbá a közigazgatás minőségi, szolgáltató jellegének erősítését.

Jogkódex

Az ORAC Kiadó gondozásában megjelent elektronikus terméket elsősorban jogászoknak ajánljuk, akiknek napi munkájukhoz elengedhetetlen a hatályos magyar joganyag ismerete. A kiadvány hasznos lehet továbbá minden olyan szakembernek, aki saját területén – legyen szó kereskedelmi, pénzügyi, oktatási vagy egészségügyi kérdésekről – folyamatosan nyomon követi a jogszabályi változásokat és a kapcsolódó anyagokat.

Szakcikk adatbázis

A Szakcikk Adatbázis Pluszban már most több, mint tizennyolcezer jogi folyóirat szakcikk olvasható (2000-2023), és számuk folyamatosan bővül.