Formanyomtatvány

Formanyomtatványok hibaellenőrzése:

Fontos: bármilyen, nem a Jogkódexből kapott, de a Jogkódexet „hibáztató” hibaüzenet csak akkor valós, ha az XML-t az e-Cégeljárás ellenőrző hibásnak jelzi. Az e-Cégeljárás kérelem formanyomtatvány XML ellenőrző ide kattintva érhető el.

Ha hibás az XML → forduljon hozzánk

Ha nem hibás az XML → forduljon annak a szoftvernek a készítőjéhez, amelyik szoftverből a hibaüzenetet kapta (függetlenül attól, hogy ezen hibaüzenetnek mi az értelme). Ha a hibajelzés az aláírószoftverből jön: ellenőrizze, hogy abból a legfrissebb verziót használja-e és szükség esetén frissítsen.

Hasznos emailcímek: cegszolgalat@im.gov.hu, info@microsec.hu, info@netlock.hu

Egyszerű Formanyomtatvány XML Megjelenítő (BETA)*

1

Válassza ki a Jogkódex alkalmazással kiexportált XML fájlt

2

Kattintson a küldés gombra

*A Megjelenítő az XML adatainak olvasható formátumban való megjelenítésére szolgál, ellenőrzést nem végez!

Formanyomtatvány XML megjelenítése

A Cégszolgálat által megadott formátumú XML fájlt megnyitni csak Microsoft Internet Explorer vagy Windows 10 esetén Edge böngészőben lehetséges, ha abban engedélyezve van a Távoli tartalmak hozzáférése (XSS). Ha nincs engedélyezve, akkor a nyomtatvány helyett, annak a forráskódja vagy üres oldal jelenhet meg.

Más böngésző esetén, vagy ha nincs módja módosítani a Microsoft böngészője beállításait, akkor használja a fenti Megjelenítőt, vagy a Jogkódexben nyissa meg az XML fájlt.

Előfordulhat, hogy az E-Akta benyújtására használt – más szolgáltatótól származó – programban is a fent leírt hibajelenség jelenik meg. Ekkor vegye fel a kapcsolatot a program szolgáltatójával.

Megjegyzés:

Ugrás az oldal tetejére